• банер

Ново пристигане през юни

Ново пристигане през юни

Здравейте, момчета и момичета,

Имаме един специален #powerliftchair през юни, чийто реклайнер осигурява омесващ масаж за гърба, кръста и областта на прасеца.

Масажният #liftchair се предлага с допълнителна възглавница за потребители, които предпочитат по-нежен масаж.Ако потребителят иска да направи масажа по-фокусиран, просто отстранете подложките, закрепени с велкро.

#Liftingchair с функция за масаж просто използвайте едно дистанционно управление. Управлението му е лесно и удобно. В дистанционното има функция за синьо LED светене, което го прави видим дори на тъмно.

С изключение на горните характеристики, този специален #powerliftchair също е добър избор за възрастни хора и хора с увреждания за някои медицински области.KD подлакътник, KD wingback, ще бъдат полезни за придвижване на хора с увреждания до леглото само за един човек.

As reliable recliner manufacturer, #Geeksofa can customize various functions for your massage recliner, welcome to contact us : Email: enquiry14@anjihomefurniture.com; whatsapp:0086-15868214204.


Време на публикуване: 27 юни 2022 г