• banner

Power Lift Chair ~ Wellington

Power Lift Chair ~ Wellington

Power Lift Chair ~ Wellington
1. Robust og kraftig løft: moderne stil og funksjonalitet kombinert med en dobbel motor og kraftig mekanisme, Dual Motor kontrollerer rygg og fot separat.Maksimal brukervektkapasitet på mekanismen er 300bls.Med et trykk på en knapp, letter kraftløfteren deg tilbake for den ultimate slapperopplevelsen, vipp bakover eller løft og vipp for å stå, juster jevnt til enhver tilpasset posisjon.
2. Massasje og oppvarmet løftestol: Den stå-hvilestolen er designet med 8 vibrerende massasjenoder for rygg, korsrygg, lår, ben og ett varmesystem for korsryggen.Alle funksjonene kan styres av fjernkontrollen.
3.Komfortable og myke puter: Ryggstøtte, sete og armlener er utformet med overfylte puter for å gi støtte og komfort, og med høye ryggstøtter, tykke puter og avansert anti-skli interiør kan de gi en veldig behagelig sittefølelse og forbedre sikkerheten .
4. Anledning: Det er et godt valg for stue, soverom, hjemmekino.Fargen ser flott ut med all slags stueinnredning.Denne stolen er laget i høykvalitets skinn som matcher PU.Touch er veldig bra.Størrelsen er veldig stor for å passe for folk i alle størrelser.
JKY Furniture er en profesjonell produsent av hvilesofaer og elektriske løftestoler, med rik bransjeerfaring, velkommen til å kontakte oss for detaljer.

    

 

 


Innleggstid: mai-06-2022