• banner

Zero Gravity Ergonomisk stue-kosesofa til julesesongen!

Zero Gravity Ergonomisk stue-kosesofa til julesesongen!

Julen kommer, for å møte den har vi forberedt mange nye produkter, i dag vil jeg spesielt introdusere et nytt design av vår elektriske løftestol for deg!

Fordeler:

Designet med 8-punkts nodefunksjoner, kommer med 5 moduser vibrasjonsmassasje (puls, trykk, bølge, auto og normal), intensitetskontroll massasjefunksjon kommer fra lav til høy, inkluderer et varmekontrollsystem (varme til 140F) for korsryggen, som kan tilby deg den beste avslapningen.

Darcy(6)

Oppgrader flannelettstoffet for å gjøre huden din mer behagelig og myk.Putene er fylt med skum med høy tetthet, som er veldig behagelig og lar deg strekke ut.Innvendig trekkhåndtak for tilbakelent funksjon, gjør at du kan lene deg tilbake.

Darcy (4)

Slitesterk stålkonstruksjon sikrer 30 000 ganger svingbar og gyngende, usynlig finértømmerramme er mer miljøvennlig og solid.Enkel montering.

Dracy(5)

Ideell for mange hjemmestiler, stue, soverom eller underholdningsområde, teater og kontor.Denne multifunksjons massasjesofaen er perfekt for eldre og personer med begrenset mobilitet, selv gravide kvinner kan bruke den.Denne massasjestolen er også det perfekte stedet for babymating, kos eller avslapping!

Dracy(7)


Innleggstid: Des-09-2021