• banner

3+2+1 Pohyblivá sedacia súprava Loveseat Recliner

3+2+1 Pohyblivá sedacia súprava Loveseat Recliner

JKY Nábytok Pohovka Pohovka PU Kožená súprava 3+2+1 Pohyb Pohovka Pohovka Loveseat Pohovka Pohovka Pohovka Pohovka Ručné polohovacie kreslo 3-miestne pre domácnosť-Pohovka Pohovka-Alisa
Veľkosť produktu:
stolička: 94*90*108CM
sedadlo pre milovníkov: 149 * 90 * 108 cm
sedacia súprava:204*90*108CM
Výhody produktu:
1. Naklápacia pohovka je veľmi nastaviteľná a dá vás takmer do horizontálnej polohy.Stačí zľahka potiahnuť vypínač na rozkladacej pohovke. Potom sa na sedačke z PU kože dobre zabavíte.
2. Pohodlné je aj ležanie na rozkladacej pohovke v režime spánku. Znečistený drevený rám rozkladacej pohovky a špongia s vysokou hustotou pohovky z PU kože vám poskytnú tú najlepšiu oporu.
3. Rozkladacia pohovka je na kusy, takže rozkladacia pohovka sa dá ľahko dostať do 23″ dverí. Základňa pohovky z PU kože sa bez problémov zmestí cez dvere.
4.čNa zostavenie rozkladacej pohovky sú potrebné nástroje a zostavenie pohovky z PU kože trvá menej ako 3minúty.Akojednoduchá montáž rozkladacej pohovky.
5. rozkladacia pohovka nezaberá takmer žiadne miesto na stene.Rozkladaciu pohovku máte asi 2″ od steny a stále sa môžete úplne rozložiť na pohovku z PU kože.
JKY sa špecializuje na výrobu všetkých druhov rozkladacích pohoviek, kontaktujte nás.


Čas odoslania: 17. mája 2022