//cdnus.globalso.com/jky-liftchair/BANNER1.jpg
//cdnus.globalso.com/jky-liftchair/BANNER3.jpg
//cdnus.globalso.com/jky-liftchair/BANNER22.jpg
  • 123

tentang Kami

Naha Milih Kami!

Lokasina di Zona Industri Yangguang, Kota Dipu, Kota Anji, Propinsi Zhejiang, Cina. Kami salah sahiji produsén jati profésional sarta supplier of Manual Recliner Sofa, Electric Recliner Kursi, Riser Recliner Kursi, Recliner Sofa Set, Living Room Sofa, Teater Recliner Kursi jeung saterusna. Tim kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman Desain, manajemén, manufaktur sareng penjualan di industri ieu. Janten urang gaduh reputasi anu saé dina industri ieu. Dina waktos anu sami, kami mangrupikeun supplier anu diverifikasi ku Alibaba.com sareng SGS.

produk unggulan

Desain produk