//cdnus.globalso.com/jky-liftchair/BANNER1.jpg
//cdnus.globalso.com/jky-liftchair/BANNER3.jpg
//cdnus.globalso.com/jky-liftchair/BANNER22.jpg
  • 123

babagan Kita

Kenapa Pilih Kita!

Dumunung ing Zona Industri Yangguang, Kutha Dipu, Kutha Anji, Provinsi Zhejiang, China. Kami minangka salah sawijining produsen furnitur profesional lan pemasok Sofa Kursi Manual, Kursi Kursi Listrik, Kursi Kursi Riser, Set Sofa Kursi, Sofa Ruang Tamu, Kursi Kursi Teater lan liya-liyane. Tim kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman Desain, manajemen, manufaktur lan dodolan ing industri iki. Dadi kita duwe reputasi apik ing industri iki. Ing wektu sing padha, kita minangka pemasok sing wis diverifikasi dening Alibaba.com lan SGS.

produk unggulan

Desain produk